Vizija

Mūsų įmonės vizija yra tapti lyderiais rinkoje, kurioje siūlome vokiškus aukščiausios kokybės pašarus, papildus ir skanėstus žirgams. Mes siekiame užtikrinti, kad kiekvienas žirgas gautų optimalią mitybą, kad jie galėtų pasiekti savo maksimalų potencialą.

Mūsų asortimente yra įvairių pašarų, pritaikytų skirtingiems žirgų poreikiams. Mes siūlome specifinius pašarus, skirtus sportiniam ar laisvalaikio žirgui, taip pat pašarus, skirtus palaikyti sveiką virškinimo sistemą ar padidinti raumenų masę.

Be to, mes taip pat siūlome papildus ir skanėstus, kurie padeda palaikyti žirgo sveikatą ir gerovę. Mūsų produktai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės ingredientų ir atitinka aukštus standartus.

Be prekių žirgams taip pat siūlome aukščiausios kokybės pašarus už labai patrauklią kainą kitiems naminiams gyvūnams, tokiems kaip: ožkos, avys, alpakos, danieliai ir kitiems kanopiniams. Taip pat ir triušiams, paukščiams, bei jūrų kiaulytėms.

Mes siekiame tapti patikimu partneriu savo klientams ir užtikrinti, kad jie gautų geriausią paslaugą ir produktus. Mes tikime, kad mūsų įmonės vizija padės pagerinti žirgų gyvenimą ir prisidės prie jų sėkmės.

Užsiemame mažais ir dideliais užsakymais. Galime pristatyti užsakymus paletėmis. Dėl didelio užsakymo prašome kreiptis el.paštu: zirgoranca@gmail.com 

 

Mūsų parduotuvės privalumai

Dažnos nuolaidos

Mūsų komanda reguliariai stebi kainų tendencijas, kad galėtume laiku pasiūlyti pardavimus ir neatsilikti nuo rinkos tendencijų.

Patikima kainodara

Garantuojame, kad bet koks produktas, kurį perkate per mus, bus už mažiausią įmanomą kainą.

Atsidavusi komanda

Jei dėl kokių nors priežasčių nesate visiškai patenkinti mūsų komandos atlikto darbo kokybe, mes grąžinsime visus pinigus.

Skubi pagalba

Nesikuklindami teiraukitės

Patikima ir saugu

Patikrinti el. įmokų būdai

Stripe

Pasitiki visas pasaulis

Pristatymo kaina 0

Mylime savo klientus