HÖVELER SENIOR-COBS šieno pakaitalas

26,70 

Pašaras vyresniems žirgams, aukštos kokybės šieno pakaitalas.

Neturime

Produkto kodas: HÖVELER SENIOR-COBS Kategorija:

HÖVELER SENIOR-COBS - idealus pagrindinis pašaras vyresniems arkliams. Jei arklys jau yra netekęs dantų arba labai juos nusidėvėjęs, jis paprastai nebegali pasisavinti natūralaus pluošto turinčio pagrindinio pašaro, pavyzdžiui, šieno, žolės, šienainio ir šiaudų. Tačiau arkliams reikia minimalaus stambiojo pašaro kiekio, kad būtų išlaikytas sveikas virškinimas, kuris neturi būti mažesnis nei 1 kg 100 kg kūno svorio.Granules per trumpą laiką galima paruošti į košę su šiltu vandeniu ir taip užtikrinti sveiko pagrindinio pašaro tiekimą senatvėje. Jei racione yra per žolės ar šieno, greitai atsiranda virškinimo ir medžiagų apykaitos sutrikimų. Išsekimas ir sumažėjęs gyvybingumas yra pirmieji virškinamos žaliavos skaidulų trūkumo požymiai. Grūdų, koncentruotų pašarų šėrimas jokiu būdu negali pakeisti pagrindinio pašaro.
Sudėtis: Šienas, šalto spaudimo augalinis aliejus.
Ingredientai ir virškinamumas. Virškinama energija kilogramui: OS: 10,2 MJ neapdorotos baltymų: 11,00% žalia ląsteliena: 23,60 % žalios pelenai: 6,80 % neapdoroti riebalai: 2,70%.
Elementai: Kalcis: 0,73 % Fosforas: 0,24 %
Šėrimo rekomendacija: Kaip šieno pakaitalas arba papildomas šienas vyresniems arkliams, 0,5–1,0 kg granulių. 1 kg Original Senior-Cobs pamirkykite 2-3 litrais šilto vandens apie 20 minučių ir šerkite kaip košę.
Kartu su šienu: priklausomai nuo kasdien sušeriamo šieno kiekio, kaip priedą per dieną galima duoti nuo 1 iki 2 kg Senior-Cobs.
Pakuotė 20 kg.